ISPARTA / MERKEZ - Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi

Mrt

Sıfır atık yarışmasında il birincisi olarak ilimizi Ankara'da temsil edecek öğrencimizi ve danışman öğretmeni Ayşegül Uzunkavak'ı tebrik ederiz.

Mrt

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde yapılan 60. Kütüphane haftasının açılış programına 11/f sınıfı öğrencileri ile katıldık. Kütüphaneler haftası bu yıl"Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphane" temasıyla kutlandı.

Mrt

Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Isparta Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirildi. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif EROL ve Müzik Öğretmeni Şerife ERBİL koordinatörlüğünde düzenlenen programda Kurtuluşa Giden Yol oratoryosu ve şiirler eşliğinde İstiklal Marşımızın 103. yıldönümü kutlanarak Milli șairimiz Mehmet Akif Ersoy anıldı.

Mrt

Okulum Gezi kulübü koordinesinde 7 Mart'ta Eskişehir gezisi düzenledi.